Jak využívat Skype a proč je dobrý i dnes

Jak využívat Skype a proč je dobrý i dnes

Existují programy a aplikace, které jsou již dnes tak zažité, že je má opravdu každý. Ať už je to farmář v Thajsku, bohatý byznysmen v Nigérii nebo dělník někde v Evropě, všichni mají Skype. Je to jednoduchý program na používání, které dokáže spojit zvukem i obrazem napříč světadíly. Existuje pro něj spousta využití. Samozřejmě že existuje spousta nejrůznějších podobných programů, které jsou ještě lepší, protože jsou uzpůsobeny svému účelu daleko více, ovšem my se nyní nedíváme na deset aplikací, které jsou lepší, ale přímo na tu jednu nejpoužívanější.
 symbol skype
1)      Byznys a komerce
Chcete uzavřít výhodný obchod za třicet tisíc korun, ale nechce se vám nikde jezdit? Jednoduše si domluvte sezení a schůzku přes počítač, za pomocí kamery a mikrofonu. Nemusíte nikde utrácet v restauraci, kupovat si kávu, lít do sebe alkohol. Je to něco jiného, pokud máte nového zákazníka a pokud máte partnera, který v tom s vámi jede už deset let, to je opravdu dobré jej raději pozvat na kávu. Ale ztrácet s každým zákazníkem čas se nevyplatí.
 volání přes skype
2)      On-line hry
Ať už hrajete LoL nebo WOW, všichni ocení nějaký ten hovor, aby se mohli prsty věnovat ovládání. Existuje bambilion dalších programů, které zastanou tuto funkci mnohem lépe a úsporněji, pokud ale hledáte opravdu něco, co má každý, tak jedině tento program.
 
3)      Prarodiče a rodiče
Pro naše rodiče a prarodiče je něco jako Skype vrcholem veškeré technologie nám známé. Nic jiného už není a na nic jiného už taky nestačí. Proto je mnohem lepší naučit rodiče s tímto jedním programem, než je učit na dalších deseti. Ušetříte čas, nervy a peníze. A hlavně je v češtině, což je zvláště neodolatelné pro starší generaci.
 slovo skype
4)      Natáčení filmů
Ano, tento program se dokonce dostal i do filmu. Sice se jednalo snad o nejtrapnější snímek minulých let, ale dejme tomu, že to pár lidí shlédlo a všichni jsme si opět vzpomněli na naše modrého přítele, na kterého jsme všichni nadávali, když zase nešlo slyšet druhou stranu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Nezařazené