Zdroj hudby může být všelijaký

Zdroj hudby může být všelijaký

Dneska není vůbec žádný problém poslechnout si hudbu takřka kdekoliv. A to je fakt. Kromě nepřeberného množství aplikací máme také nejrůznější platformy a hlavně internet, který je sám o sobě zdrojem hudby na celé věky. My se v tomto článku podíváme, kde si můžete hudbu poslechnout a co musíte udělat, abyste ji poslouchat mohli.

youtube-1007076_640

  1. Spotify

Asi největší platforma / aplikace do počítače či chytrého telefonu, na které najdete velké množství hudebních děl spolu s vysíláním od nejrůznějších skupin autorů či autorů samotných, které si navíc můžete stáhnout pohodlně přes aplikaci do režimu off-line, nemusíte tak nic jiného dělat. A vždycky můžete dané písničky či celá alba jednoduše ze zařízení smazat, abyste ušetřili místo a mohli si stáhnout něco jiného. Zároveň je zde několik zajímavých funkcí, které zjednoduší užití. Musíte mít ale účet a pakliže nechcete vidět reklamy, musíte si koupit předplatné.

  1. iTunes

Více méně se jedná o spotify, akorát pro chytré telefony značky Apple, které jediné mají k iTunes plný přístup. Jedná se o obsahově stejnou aplikaci, ovšem s několika různými funkcemi a vzhledem. Musíte mít samozřejmě apple zařízení a Apple ID, která poslouží jako přihlašovací údaj.

  1. Youtube

Jedná se nejen o populární studnici videí pro všechny generace, ale je to také hudební platforma, která nedávna vydala svou vlastní aplikaci, která funguje na principu předchozích dvou, Youtube Music. Musíte mít samozřejmě Google účet a přihlašovací údaje a pokud nechcete být rušeni reklamami, musíte si zaplatit předplatné.

youtube-4479480_640

Je to ale hrůza s tím předplatným, viďte? Neexistuje nějaká možnost, jak se tomu vyhnout úplně? Samozřejmě, že ano! Pro svou vlastní potřebu si můžete všechny písničky a videa z Youtube stáhnout díky naší stránce a službě Youtube converter 320 kbps download Youtubedownloader.cz, která vám dovolí vše stáhnout přes internet do jakéhokoliv zařízení a vy se tak nemusíte starat ani o účty, ani o nejrůznější druhy předplatného či otravné reklamy. Navíc záleží jen na vás, co si stáhnete a nemusí se ani jednat o žádnou oficiální hudbu, ale třeba jen hudbu od známých či i neznámých autorů bez zaštítění nějakou hudební společností.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup